netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Region Gotland - Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

Låt Gotland bli din vardag året om

Vill du också leva med havet som granne, eller nära världsarvet i Visby? Lockas du av att bli en del av en organisation med bra skolor, men som också ser och jobbar helhjärtat med sina utmaningar?
Välkommen till oss på Region Gotland!

Gotland är en ö full av möjligheter, där du får utrymme att leva fullt ut. En plats för puls och en plats för avkoppling. Region Gotland är öns största arbetsgivare med nära 6600 medarbetare. Inom utbildnings- och arbetslivsförvaltningen är vi ungefär 2300 engagerade medarbetare som på olika sätt bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling.

Vad vi erbjuder dig
Vi som jobbar som pedagoger inom Region Gotland är stolta över det vi gör. Här finns både arbetsglädje och utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på det kollegiala lärandet och tillgängliga lärmiljöer. Vårt partnerskap med Uppsala universitet Campus Gotland skapar många möjligheter. Det gör även våra försteläraruppdrag där våra lärare erbjuds möjligheten att söka tvååriga skolutvecklingsuppdrag.

Vår pedagogiska verksamhet ligger i Sveriges skolkommuners rankingar bra till med hög måluppfyllelse, men det finns såklart områden där vi jobbar tillsammans för att bli bättre. Bland annat vill vi intensifiera arbetet med att öka likvärdigheten och minska skillnaderna i kunskapsresultat mellan pojkar och flickor och mellan förskolor och skolor. Vi vill också skapa en så bra arbetsmiljö och vardag som möjligt för våra medarbetare. Därför satsar vi just nu bland annat på kompletterande kompetenser i grundskolan. Som medarbetare hos oss gör du skillnad – varje dag. Tillsammans skapar vi en god lärmiljö, som ger förutsättningar för ett livslångt lärande där grundinställningen är att alla skall ha möjlighet att lyckas.

Läs mer om vad vi erbjuder dig på gotland.se/jobbahososs
Läs mer om våra verksamheter på gotland.se/forskolaskola och gotland.se/gymvux

Bli en del av någonting stort. Välkommen till Region Gotland.

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

6000

Huvudkontor

Visby

Adress

Visborgsallén 19, 621 50

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Region Gotland - Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

Förskollärare

2 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Region Gotland - Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor