netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vik HR-generalist

Företag Vansbro kommun
Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Vik HR-generalist

Om arbetsplatsen

Hos oss är var och en av oss en viktig del i helheten!

Välkommen med din ansökan.
Vansbro kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel och resultat på arbetsplatsen, därför är det viktigt för oss att du känner dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolthet över den verksamhet som vi tillsammans skapar för våra medborgare i Vansbro kommun.

Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längs älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. I Vansbro kommun är vi mycket stolta över bredden inom näringslivet som skapar en mycket god arbetsmarknad med ett brett och rikt föreningsliv samt god kommunal service i samtliga kommundelar. Hos oss finns en närhet och enkelhet som ger stora möjligheter till livskvalité.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig en ny kollega till vårt team under ett föräldravikariat. Verksamhetsstöd Personal är en stödfunktion med uppgifter som spänner över hela förvaltningen. Vi har ett tätt samarbete med varandra vilket ger både stöd och möjlighet till utveckling i vardagen och vi möjliggör saker tillsammans. I denna roll arbetar du operativt och du ger självständigt stöd till chefer inom samtliga HR-processer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja chefer men även medarbetare i olika frågor. Tjänsten är varierande och innebär bland annat att arbeta med rehabilitering, arbetsmiljö, samverkan, rekrytering, arbetsrättsliga processer, utbildning för chefer, operativt arbete med mera.

Utöver de löpande, dagliga arbetsuppgifterna arbetar du proaktivt genom att självständigt identifiera områden där verksamheten är i behov av stöd. Arbetet ställer höga krav på att du kan planera det egna arbetet och har förmågan att arbeta på ett systematiskt och organiserat sätt. Du kommer att mötas av utmaningar och ställas inför situationer där ditt lösningsfokus testas och där du behöver tänka utanför boxen, men inom ramarna för aktuellt regelverk, för att komma vidare. Arbetet innebär hög självständighet och nära samarbetet med kollegor. Detta uppdrag passar dig som trivs med att arbeta brett som generalist och som får energi av att arbeta i team tillsammans med andra.

Vi HR-generalister har ett prestigelöst arbetssätt och arbetar nära varandra, i ständig dialog. Det är genom det goda samarbetet som kunskaper utbyts och våra kompetenser vässas. Bli en del av vårt team!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad personalvetare alternativt annan utbildningen och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i politiskt styrd organisation.

Då vi söker en generalist är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet av att självständigt hantera frågor inom bland annat:

Rehabiliteringsprocessen,
Arbetsrätt, lagar och avtal, förhandlingar.
Arbetsrättsliga processer
Arbetsmiljöarbete
Utbildning för chefer och/eller andra
Löneöversyn
Samverkan
Kränkande särbehandling
Heltid som norm
Rekrytering

Du är en prestigelös person som trivs med att arbeta i team lika väl som självständigt! Du trivs med eget ansvar och med kontakten med chefer, medarbetare och externa parter. Du är trygg och tydlig i arbetsgivarrollen. Vidare ser vi även att du är en relationsskapande person, med personlig mognad och som har en helhetssyn. Du präglas av god samarbetsförmåga och kan arbeta i flera parallella processer samtidigt.

Vi använder oss av Heroma som personaladministrativt system, vilket givet är meriterande om du tidigare har arbetat i systemet. Du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift. Då resor ingår i tjänsten erfordras B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid
100 %

Enligt överenskommelse

2023-12-31 med chans till förlängning

Referensnummer: A1136599-2022-96

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Arbetstid:  Dagtid

Övrigt

Insända ansökningar återsändes ej. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR (dataskyddsförordningen).

Vansbro kommun erbjuder möjlighet till fri tillgång till simhall och gym, semesterdagsväxling samt busskort till förmånligt pris.

Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Vansbro kommun Norra Allégatan 30, 786 31 Vansbro. I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Vik HR-generalist

Vansbro kommun