netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Vaktmästare till museiverksamhet i Stockholm

Ort
Utgår

2022-08-22

Ansök nu

Vaktmästare till museiverksamhet i Stockholm

Kort om tjänsten

Nu söker vi en vaktmästare till en myndighet som bedriver museiverksamhet i Stockholm!

Start: 6 september
Uppdragets längd: 5-6 månader med möjlighet till förlängning
Omfattning: Heltid (07:30-16:00 på vardagar)

Uppdraget kommer utföras främst på ett specifikt museum, men ibland arbetar du även på andra museer. I sällsynta fall kan helgarbete förekomma.

Om verksamheten

Du blir anställd av Dreamwork men arbetar ute på berörd på myndighet.

Mer om tjänsten

Du kommer bistå museerna med internservicetjänster vilket innefattar skötsel av utomhusområde i anslutning till museerna, att hålla ordning i verkstäder, ateljeer och allmänna kontorsytor, källsortera, flytta möbler, skruva, montera och använda handverktyg. I särskilda fall använda cirkelsåg och justersåg om tjänsteutövaren har kunskap för det.

Din profil

Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet som vaktmästare. Du har grundkunskaper i MS Office och i ärendesystem. Du kan kommunicera obehindrat på svenska såväl i tal som skrift. B-körkort är ett krav. Om du har erfarenhet av arbetsplatser som har både kontor och verkstäder i verksamheten är det meriterande, detsamma gäller om du har kunskap i hur man hanterar cirkelsåg och justersåg.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

 

Dela detta jobb

Vaktmästare till museiverksamhet i Stockholm

Dreamwork Scandinavia AB