netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Utbildningsadministratör till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-08-16

Ansök nu

Utbildningsadministratör till Karolinska Universitetssjukhuset

Om oss
Vi söker dig som vill vara delaktig i utbildningen av AT-läkare vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning. 

För närvarande börjar 56 AT-läkare varje år sin allmäntjänstgöring (AT) hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset. Vi söker en medarbetare som administrativt samordnar olika delar inom AT-utbildning. AT-verksamheten ligger under Stab Forskning och Utbildning, Utveckling och Innovation. Förutom en utbildningsadministratör för AT finns följande medarbetare inom verksamheten: AT-chef, övergripande AT-studierektor, Heromarapportör samt lokala AT-studierektorer inom medicin, kirurgi och akutmedicin i Solna och Huddinge.

Om tjänsten
Utbildningsadministratörens roll är att under ledning av AT-chef, genom ett proaktivt arbete sköta AT-administrationen med både hög kvalité och god serviceanda. Arbetet som utbildningsadministratör innebär mycket varierande arbetsuppgifter och består bland annat i att tillsammans med AT-chef och övergripande AT-studierektor planera för introduktionsveckor samt veckovist återkommande utbildningsdagar och andra utbildningsaktiviteter, boka föreläsare, lokaler och eventuell förtäring samt att närvara i samband med utbildningsaktiviteter. Arbetet innebär även att ha samarbete med administratörer inom de verksamheter där AT-läkarna är placerade, samt att ha en administrativt sammanhållande funktion för AT-läkarnas utbildning vid Karolinska Universitetssjukhuset. Som utbildningsadministratör för AT arbetar du i flera administrativa system och förväntas även medverka till att utveckla processer och rutiner för en effektiv administrering. 

Tjänsten omfattar 80% arbete med AT-administration och resterande 20% utgörs av administrativ stödfunktion inom FoUUi stab. Arbetet är förlagt till både Karolinska i Solna och Huddinge.

Vi söker
Vi söker dig som har mycket god samarbetsförmåga såväl som förmåga till självständigt arbete. Du trivs i en miljö där du har många kontakter och där du värdesätter god serviceanda. Du är lyhörd, noggrann och drivande i ditt arbete och har god förmåga att hålla deadlines. För arbetet krävs även att du är strukturerad med god organisation och effektiv prioritering samtidigt som du är flexibel med förmåga till problemlösning. 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Tidigare arbete inom administration.
  • God förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Officepaketet.

Meriterande:

  • Tidigare arbetat med utbildningsadministration.

Anställningen är tillsvidare på 100%, provanställning tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Forskning och Utbildning
För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! På https://www.karolinska.se/om-oss/om/organisation/Administrativa-verksamheter/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Utbildningsadministratör till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset