netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Ungdomsambassadörer till Vimmerby kommun Skicka till en vän

Företag Vimmerby kommun
Ort
Utgår

2022-09-15

Ansök nu

Ungdomsambassadörer till Vimmerby kommun Skicka till en vän

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Är du 16-17 år, skriven i Vimmerby kommun och vill ha ett roligt och meningsfullt extrajobb där du kan göra skillnad för andra unga i Vimmerby kommun? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som ungdomsambassadör.

Ditt nya jobb

Jobbet som ungdomsambassadör innebär att vara en länk mellan kommunen och unga mellan 12-19 år i Vimmerby kommun. Du kommer att vara en av två ungdomsambassadörer med stadshuset och Allaktivitetshuset Fabriken som arbetsplatser. Grunduppdraget för ungdomsambassadörerna är att öka möjligheten till delaktighet och inflytande för kommunens ungdomar.

Under din arbetstid kommer du att få uppdrag av politiker som innebär att exempelvis ta reda på vad ungdomar i Vimmerby kommun tycker i olika frågor och beslut. Kommunens nya instagramkonto för unga blir en central plattform för kommunikation och information till andra ungdomar. Du kommer även att vara ett bollplank för utvecklingen av arbetet med andra delar av kommunens ungdomsinflytande.

Du kommer att ha tillgång till ett arbetsrum på både stadshuset och allaktivitetshuset Fabriken. Anställningen startar med en introduktion som innehåller utbildning i barnkonventionen och i hur en kommun fungerar. Du kommer att ha tillgång till en handledare under hela arbetstiden.

Arbetstiden är fyra timmar i veckan fördelat på två dagar efter skoltid och är till viss del flexibel. Vilka dagar som du kommer att jobba kommer vi överens om tillsammans. Tjänsten börjar i augusti och avslutas i maj/juni.

Kravprofil

Vi söker dig som är född 2005 eller 2006 och är engagerad och driven. Du är självständig, har förmåga att ta egna initiativ och planera ditt arbete. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med såväl andra ungdomar som med beslustfattare och andra som arbetar på kommunen och därför är din sociala förmåga en viktig egenskap. Som ungdomsambassadör kommer du också att prata inför andra människor.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Timanställning
Sysselsättningsgrad: Deltid  
Tillträde: 2022-09-26

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2022-09-15
Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Anja Persson

Ungdoms- och ANDTS-samordnare

0492-76 94 53

anja.persson@vimmerby.se

 

Dela detta jobb

Logga
Ungdomsambassadörer till Vimmerby kommun Skicka till en vän

Vimmerby kommun