netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Talent Acquisition/HR-generalist

Ort
Utgår

2022-09-04

Ansök nu

Talent Acquisition/HR-generalist

Vill du göra världen till en bättre plats tillsammans med PowerCell?

PowerCell växer så det knakar! Nu letar vi efter en person som vill jobba som Talent Acquisition/HR-generalist hos oss. Vi hoppas att det är lika viktigt för dig, som för oss, att jobba med något som gör skillnad. På PowerCell hjälper vi kunder över hela världen att lämna sitt fossilberoende bakom sig och gå över till hållbar, vätgaselektrisk el.

Har du tidigare jobbat med rekrytering, har en passion för hållbara lösningar och vill vara med på en ordentlig utvecklingsresa? Ja, men då ska du ta dig en kik på den här tjänsten!

Din framtida utmaning
I tjänsten som Talent Acquisition/HR-generalist kommer du att jobba med rekrytering och försörja organisationen med kompetenta, engagerade och härliga människor som vill vara med på en utvecklingsresa. Utöver rekrytering så finns det en hel drös olika HR-uppgifter som du kommer att få vara med att lösa, såklart med stöd av chefer och andra personer i organisationen.

Som anställd hos oss fyller du inte bara på ditt klimat(karma)konto, vi erbjuder även friskvårdsbidrag med 4000 kr/år, en halvtimmes friskvård varje dag, otroliga frukostar, skojiga afterworks, pingisbord och shuffleboard på kontoret (där kan man spendera en och annan friskvårdshalvtimme kan vi lova!). Självklart får du jobba med världens bästa kollegor och dricka Sveriges förmodligen bästa kaffe.

Så här säger några kollegor om hur det är att arbeta hos oss
På PowerCell har vi många fina förmåner där en positiv och välkomnande kultur är de viktigaste. Vi har en årsbonus för all personal när vi når våra mål, vi har friskvårdshalvtimme varje dag för att vi vet att om man rör sig blir man också mer produktiv.”

”Det finns en enorm kompetens i alla medarbetare och det är ett väldigt öppet klimat som råder. Det gör att det blir lätt att samarbeta och lätt att komma in i bolaget på ett bra sätt.”

Vem är vår nya stjärna?
För att trivas i rollen som Talent Acquisition/HR-generalist hos oss så jobbar du, eller har jobbat, aktivt med rekrytering och vill utvecklas inom HR-området. Du är en person som gillar att jobba med förändring och trivs när det finns saker att ta tag i. Ditt ordningssinne är din USP och du tycker om att skapa ordning och struktur. Det finns stora möjligheter att påverka rollens utformning och hur frågor ska hanteras – det viktigaste för oss är att du har bra energi, stark vilja och är en person som får saker att hända. Du är en doer som gillar att ha möjlighet att påverka ditt arbete, helt enkelt.

I dagsläget består vi totalt av nära 100 anställda och vi kommer inom en snar framtid bli många, många fler. HR-avdelningen består av en HR-chef och en redovisningsekonom som hanterar en del av personaladministrationen och löneberedningen.

 

Dela detta jobb

Talent Acquisition/HR-generalist

Powercell Sweden AB