netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Studentadministratör till Nackademin

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Studentadministratör till Nackademin

Studentadministratör till Nackademin

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du bli en del av ett team med stor gemenskap? Vill du arbeta i en fartfylld organisation med varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som studentadministratör till Nackademin i Solna!

I rollen som studentadministratör kommer du att vara en viktig del i vår organisation.
Du blir en del av vår firstline vilket innebär att du kommer att arbeta med verksamhetsnära frågor. Tillsammans med teamet kommer du att ingå i ett rullande schema med att bemanna receptionen på Nackademin.

Arbetsuppgifterna i gruppen består bland annat av:

• Administrera våra studenter
• Kontinuerliga inköp av förbrukningsmaterial
• Avlasta våra utbildningsledare
• Ta emot och distribuera ärenden via telefon och mejl
• Bidra till förbättringar av arbetssätt

Personprofil
För att lyckas i rollen som studentadministratör är du serviceinriktad och social. Du kommer att vara ansiktet utåt mot våra studenter och den de vänder sig till när de behöver hjälp. Som person är du organiserad, strukturerad och gillar att arbeta metodiskt.

För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta:

• Ansvarsfull
• Strukturerad
• Noggrann
• Ett stort engagemang
• Flytande svenska i tal och skrift

Vidare för att passa in i tjänsten behöver du behärska Word, Powerpoint och grunderna i Excel. Vi arbetar med fyra egna interna system som du kommer att bli utbildad i.
Vi vill att du som söker är snabblärd, systemintresserad, analytisk och gillar att vara ”spindeln i nätet”.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som studentadministratör.

Övrigt
Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8–17 med möjlighet till flextid
Ort: Solna

Företagspresentation
Nackademin, det ligger väl i Nacka? tänker du och säkert många med dig. Och du har rätt – historien om Nackademin börjar i Nacka, där två lärare från Nacka kommun bestämde sig för att starta vuxenutbildningar som skulle leda till jobb. Året var 1994 och man hade en idé om att driva utbildning med tät samverkan mellan näringsliv och skola. Och varför inte kombinera utbildning med Göteborgshumor, tänkte de, och namnet Nackademin kom till.

Yrkeshögskolan är Sveriges mest pricksäkra utbildningsform som svarar mot många av de utmaningar och behov som finns inom matchning och kompetensförsörjning i Sverige idag. Nackademin är experter på Yh-utbildningar och framtagande av proaktiva yrkesroller som uppfyller aktuella och framtida kompetensbehov. Som utbildningsaktör inom yrkeshögskolan så driver och delar vi våra branschers utmaningar genom att vara en strategisk partner kopplat till en effektiv rekrytering av kompetens.

Dela detta jobb

logo
Studentadministratör till Nackademin

PerformIQ