netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Rekryterare med intresse av HR till ung energisk organisation

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Rekryterare med intresse av HR till ung energisk organisation

Är du en personalvetare med erfarenhet från operativt HR Arbete antingen från studietiden eller efteråt som söker en möjlighet att arbeta i en ung och energisk organisation med fokus på utveckling och förnyelsebar energi? Då kan detta vara rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning så söker vi idag en operativ personalvetare som söker en ny utmaning. Vår kund är ett ungt bolag med en start up-känsla där gemenskap och utveckling är ledorden och som befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta rekrytering, olika former av chefsstöd samt andra uppgifter relaterade till HR.

Vem är du?

Till denna roll så söker vi en kandidat med 1-3 års erfarenhet av rekrytering och/eller generalistroller inom HR. Det är viktigt att du uppskattar att arbeta i en organisation som präglas av nytänkande och utveckling samt trivs i en mindre organisation med en positiv laganda som gör mycket tillsammans.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med en omfattning på 50-75% med start i Augusti och 4 månader framåt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta de ansvariga konsultcheferna My Andersson på my.andersson@jurek.se eller Siri Morberg på Siri.Morberg@jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: HR-administratör, HR Generalist, Rekryterare, Interim.

Dela detta jobb

Logo
Rekryterare med intresse av HR till ung energisk organisation

Jurek