netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Parkeringsvakt till Aimo Park i Jönköping

Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Parkeringsvakt till Aimo Park i Jönköping

Om Aimo park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor?

Då kan du vara den parkeringsvakt vi söker till vår grupp i Jönköping.

Att vara en del av Aimo Park handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap.

Om tjänsten

Som parkeringsvakt hos oss har du ett fritt arbete med ett viktigt ansvar. Dina arbetsdagar består av att utföra parkeringsövervakning och se till att parkeringsreglerna efterlevs.

Du arbetar även med att självständigt planera ditt körschema för tilldelat bevakningsområde. Körschemat utgår från verksamhetens behov och utifrån dina arbetstider vilka är

Arbetet innebär också att proaktivt hjälpa våra kunder i frågor om parkeringsregler och hur man använder våra digitala tjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du kommer att tillhöra Öst/Syd och utgå ifrån Jönköping. Arbetspassen är varierande mellan kl. 06:00 – 00:00

Vi erbjuder

Som medarbetare på Aimo Park kommer du att ingå i ett team med fantastisk sammanhållning och få jobba tillsammans med kunniga kollegor. Det är ett fritt och omväxlande arbete för dig som gillar att ta ansvar. Vidare är det ett aktivt jobb som passar för den som gillar att röra på sig. Aimo Park tillämpar kollektivavtal och har friskvårdsbidrag.

Aimo Park tillämpar kollektivavtal och har friskvårdsbidrag.

Vem är du vi söker?

För att passa in i vårt team har du en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt är duktig på att kommunicera med andra människor.

 För att trivas hos oss tror vi att du är:

  • Serviceinriktad
  • Bra på att förklara och lyssna
  • Noggrann
  • Van att möta människor i olika situationer
  • Klarar av att vara bestämd och saklig
  • En god representant för Aimo Park

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke. Har du arbetat som parkeringsvakt innan och kan regelverket är det mycket meriterande, Krav är att du har körkort B. Vidare ska du ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Då bilkörning är en stor del av tjänsten är även fortkörningsböter och andra trafikförseelser av vikt att det inte förekommer.

Vill du bli en av oss?

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 2022-09-01. Nu är det semestertider varför vår återkoppling till dig kan dröja något och komma under v. 32. Trots det kan intervjuer ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Har du eventuella frågor om tjänsten? Kontakta Mikael Larsson, Operativ chef region Öst/Syd.
Direkt 010-6017204
Mobil 072-1768312
mikael.larsson@aimopark.se

 

Dela detta jobb

logga
Parkeringsvakt till Aimo Park i Jönköping

Aimo Park Sweden AB