netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Operativ ledare

Vill du arbeta för att öka den upplevda tryggheten inom kollektivtrafiken för SLs resenärer och Trafikpersonal?

Trygghetscentralen söker nu en operativ ledare med huvuduppdraget att stödja, leda och coacha de övriga Trygghetsoperatörerna i det dagliga arbetet.

Om tjänsten

Som operativ ledare kommer du att vara en del av Trygghetscentralen, vars övergripande mål är att öka den upplevda tryggheten inom kollektivtrafiken för SLs resenärer och Trafikpersonal.

Som operativ ledare ansvarar du för att arbetet på Trygghetscentralen utförs enligt framtagna rutiner och arbetsprocesser. Vidare leder och koordinerar du det operativa arbetet vid större händelser samt vara kontaktperson mot Trafikförvaltningens TIB och Pressjour samt säkerställer att gruppen arbetar serviceinriktat med gott samarbete.

Den operativa ledaren ansvarar vidare för att:

  • Leda och fördela arbetsuppgifter inom operatörsgruppen och verka för ett enhetligt arbetssätt.
  • Hålla en hög kvalité i utförandet av arbetsuppgifter och rapportering till gruppchef och verksamhetsspecialister.
  • Bidra till att upprätthålla en god arbetsmiljö och skapa goda förutsättningar för operatörsgruppen att utföra sitt uppdrag.
  • Utveckla och upprätthålla god kontakt med krisfunktioner inom TF, vara ett effektivt stöd till andra funktioner inom Driftstöd och övriga TF

Vad vi söker efter

Vi söker dig som är erfaren trygghetsoperatör, du ska trivas i en ledande position och ha förmågan att på ett positivt sätt leda och skapa motivation i en arbetsgrupp.

Tjänsten som operativ ledare ställer höga krav på personlig mognad och god självinsikt, då arbetet på Trygghetscentralen präglas av oförutsägbarhet som kan röra sig om allvarliga situationer behöver du kunna finnas som ett stöd i en utsatt eller krisladdad situation.

Som person har du en mycket god samarbetsförmåga och trivs i en roll där du arbetar med hög service mot både interna och externa kontakter.

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Isander, tfn 08-123 332 71. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Charlotte Sujeebun Olofsson, tfn 070-786 32 22. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Urval och intervjuer kommer att ske i augusti och sista ansökningsdag är 2022-08-15. Vi ser fram emot din ansökan!

Webb och sociala medier
För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida www.regionstockholm.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Nyckelord: operativ ledare, trygghetscentralen, samarbete

#LI-hybrid

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Operativ ledare

Trafikförvaltningen, Region Stockholm