netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Office Manager till Vator Securities

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Office Manager till Vator Securities

Office Manager till Vator Securities

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en självgående, proaktiv och serviceinriktad person? Då kan den här tjänsten som Office Manager vara någonting för dig!

Som Office Manager så kommer du att ha en viktig och varierande roll samt få stort eget ansvar. Du kommer att säkerställa att både medarbetare och kunder får den bästa servicen och ansvarar för den dagliga driften av kontoret. Du är också en viktig stöttepelare för att hjälpa dina kollegor med olika administrativa uppgifter. Dina arbetsuppgifter innebär exempelvis:

- Kontorsadministration
- Inköp/beställning av kontorsmaterial
- Enklare fakturahantering och diverse ekonomiadministration
- Post- och leveranshantering
- Hantering av växel och porttelefon samt välkomnande av besökare
- Hålla rent och snyggt på kontoret 

Du kommer att se till att kontoret är välkomnande för företagets medarbetare och besökare samt arbeta brett med kontorsadministration och support för kontorets olika funktioner.

Personprofil
Vi söker dig som är organiserad, ansvarskännande och initiativtagande. Du har en känsla för service och är inte rädd att rycka in där det behövs.

Vidare söker vi dig som:
- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
- Har erfarenhet av att leda kontor med 40-50 medarbetare 

Du har daglig kontakt både med företagets medarbetare och besökare. Det är av stor betydelse att du är organiserad, proaktiv och utåtriktad med en god social förmåga. Arbetet ställer också höga krav på att du är självgående och har en förmåga att se vad som behöver göras.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8–17 med viss flex
Plats: Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Sofie Lindström på sofie.lindstrom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”.

Företagspresentation
Vator Securities är en ledande Boutique Investment Banking rådgivare som fokuserar på att identifiera och finansiera nordiska tillväxtbolag (Tech & Life Science) när de expanderar och utvecklas till morgondagens marknadsledare. Vator Securities har sedan grundandet 2010 vuxit kraftigt genom ett kundfokuserat och entreprenöriellt arbetssätt och utvecklat starka relationer med tillväxtbolag och globala tier-1 investerare. Vator Securities är till huvuddel partnerägt med ett seniort team med gedigen erfarenhet av tillväxtbolag och från Sveriges största investmentbanker och kapitalförvaltare.,

Läs mer här: https://vatorsecurities.se/sv/

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Dela detta jobb

logo
Office Manager till Vator Securities

PerformIQ