netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Nordic Road Safety rekryterar VD

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-08-26

Ansök nu

Nordic Road Safety rekryterar VD

Vill du bidra till Nordic Road Safety AB:s fortsatta tillväxt som den ledande leverantören av permanent trafiksäkerhet i Sverige? Är du en entreprenör med ett utpräglat affärssinne? Då kan du vara den vi söker!

Nordic Road Safety AB är marknadsledande på permanent trafiksäkerhet i Sverige. Vi tillverkar och säljer vägräcken, broräcken, mitträcken samt bullerskärmar. Vi tillhandahåller även kringtjänster för dessa produkter (montering, projektledning, utveckling, mm.).

Vi har över 30 års erfarenhet av branschen och är specialister på att utveckla innovativa vägsäkerhetslösningar.
Vi satsar stora resurser på produktutveckling och vi är det enda företaget i Norden med egen utrustning för krockprov av räckessystem och egna resurser för datorsimuleringar.

Bolaget bildades 2015 och finns i Timrå, Västerås och Borås. Sedan 2021 har vi också egen produktion på vår anläggning Timrå.

Om tjänsten

Då vår nuvarande VD går vidare till nya uppdrag inom företaget rekryterar vi hans efterträdare.

Vår verksamhet styrs i stor utsträckning av krav från myndigheter och standarder.
Vi verkar på en traditionell marknad men är en modern aktör med innovativa idéer som har kunskap att utveckla nya system och mer konstadseffektiva lösningar. Vi har ett brett produkt- och tjänstesortiment som vi genom lyhördhet för kundernas behov, kontinuerligt utvecklar.

På Nordic Road Safety har vi en öppen och ärlig företagskultur där vi tar hänsyn och respekterar varandra. Alla behöver hjälpas åt och bidra för att vi ska komma framåt och det gör man bäst i en trivsam miljö.

Som VD blir din främsta uppgift att utveckla organisationen, företagskulturen och verksamheten med strategiska och finansiella målsättningar på kort och lång sikt. Du arbetar aktivt för att utveckla och skapa resultattillväxt genom affärsutveckling och lönsamhetsförbättringar. Som VD har du ansvaret att på styrelsens uppdrag driva, utveckla och leda bolaget.

Du får möjlighet att med stor frihet och egen drivkraft utveckla ett redan framgångsrikt och väletablerat företag, med stor tillväxtpotential.

Då rollen innebär en stor variation av arbetsuppgifter, såväl strategiskt som operativt ser vi att du har ett prestigelöst förhållningssätt och en affärsmässig och innovativ inställning, vilket bidrar till en öppen kultur som präglas av samarbete.

Tjänsten är huvudsakligen placerad vid vårt huvudkontor i Timrå.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, eller erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga. Du har flera års erfarenhet av rollen som chef på ledningsgruppsnivå samt god vana och förståelse av att framgångsrikt driva och utveckla en organisation eller affärsområde med dokumenterat goda resultat. Kunskap inom produktion, produktkalkyler, projektledning och logistiska flöden är meriterande.

Det är naturligt för dig att skapa och upprätthålla goda relationer, och att bygga ett förtroendefullt klimat för samarbete och samverkan både internt och externt. Din kommunikativa förmåga och ett inkluderande ledarskap främjar öppenhet och dialog. Med engagemang och drivkraft likväl som uthållighet och tålamod leder du verksamheten mot uppsatta mål.

Vi ser att du har en stark entreprenörsådra, ett utpräglat affärssinne, drivs av utveckling och viljan att även själv utvecklas inom branschen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och kontakt

Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta: Karin Frisendahl, 070-377 45 46. Karin.frisendahl@jeffersonwells.se

Din ansökan vill vi ha senast den 28 augusti då urval påbörjas.

Vi välkomnar din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Nordic Road Safety rekryterar VD

Jefferson Wells