netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Köksbiträde

Företag Habo kommun
Ort
Utgår

2022-08-22

Ansök nu

Köksbiträde

Arbetsplatsen
Habo kost står inför stora förändringar med fler kök och nya kunder. Vill du vara med och lyfta maten och måltiderna i Habo kommun? Nu söker vi ett köksbiträde som brinner för Var Dags Mat till barn och äldre. Vi kan erbjuda ett jobb med mycket variation och stort utrymme för flexibilitet och eget ansvar. Just nu behöver vi ett köksbiträde till Hagabodaskolan där man serverar barn från förskoleklass till år 9. Även arbete i andra kök kan förekomma. I köket serveras frukost, lunch och mellanmål. Drygt 800 barn och pedagoger äter sin lunch i skolrestaurangen.

 

Arbetsuppgifter
I köket tillreder man frukost och mellanmål till barnen på fritidshemmet och till skollunchen gör man vackra och varierade salladsbufféer och tillbehör. Huvudkomponenten kommer från centralköket.
Disk och städ är viktiga arbetsuppgifter och att finnas till för kunderna under serveringen.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Utbildat köksbiträde med goda kunskaper om tillredning och servering av mat. Väl insatt i matallergier och livsmedelshygien. Du behöver vara van att arbeta med dator då vi använder den till olika uppgifter. Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift. Du ska kunna jobba självständigt och ta egna initiativ, ha lätt att samarbeta och gemensamt med kollegor driva utvecklingen framåt.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2022-11-15. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-08-22
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-110

Upplysningar
Lena Bergström
Kostchef
036-442 8213
lena.bergstrom@habokommun.se

Jonna Ekstrand
Bitr. kostchef
036 442 8212

Facklig representant når du via växel
036-442 80 00

Dela detta jobb

Köksbiträde

Habo kommun