netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Kock

Företag Habo kommun
Ort
Utgår

2022-08-22

Ansök nu

Kock

Arbetsplatsen
Kreativ, driftig och engagerad kock sökes som vill vara med och utveckla Habo Kost!
Vi står inför stora förändringar med fler tillagningskök och nya kunder. Vill du vara med och lyfta maten och måltiderna för invånarna i Habo kommun? Vi kan erbjuda ett jobb med mycket variation och stort utrymme för flexibilitet och eget ansvar. Nu behöver vi förstärka med en kock i centralköket under hösten och under 2023 öppnas en ny förskola och skola med moderna kök. Vi jobbar på schema både vardagar och helgdagar men inga kvällar förutom vid speciella aktiviteter som utbildning, personalmöten eller andra kunduppdrag.
Som anställd i Habo kommun har du en trygg anställning och kommunen erbjuder flera personalförmåner.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer att få jobba med allt ifrån Var Dags Mat till festliga menyer. Vi lagar så mycket det bara går från grunden med råvaror av hög kvalité som vi gärna vill kommer från vårt närområde. Då vi har olika kunder är menyerna varierande och vi blandar känd husmanskost med nya smaker. Självklart tänker vi på miljön och ett hållbart samhälle.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Utbildad kock med goda kunskaper, både teoretiskt och praktiskt, om matallergier.
Du behöver vara van att arbeta med dator då vi använder den både som kokbok och ett arbetsredskap vid beställningar från kund och mot våra leverantörer.
Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna jobba självständigt och ta egna initiativ, ha lätt att samarbeta och gemensamt med kollegor driva utvecklingen framåt.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-09-01. Början av september eller enl. överenskommelse
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-08-22
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-109
Upplysningar
Lena Bergström
Kostchef
036-442 82 13

Jonna Ekstrand
Bitr. kostchef
036 442 8212

Facklig representant når du via växel
036-442 80 00

Dela detta jobb