netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR-partner sökes till uppdrag hos kund

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

HR-partner sökes till uppdrag hos kund

Har du ett par års erfarenhet av HR arbete och är tillgänglig omgående för nytt spännande arbete inom HR? Just nu säker vi för kunds räkning en HR-partner. Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra ett HR-team, där du främst arbetar med att ge ett kvalitativt och tillgängligt HR-stöd. Varje HR-team ger stöd till 2 enheter/avdelningar.

I rollen som HR-partner ger du självständigt stöd till chefer inom samtliga HR-processer (undantaget rekrytering). I uppdraget ligger att vara konsultativ men också att på ett smidigt och inkännande sätt kunna vara ett styrande stöd i förhållande till verksamhetens HR-processer. HR-partner har ett proaktivt arbetssätt vilket innebär att utöver dagligt löpande uppgifter även ha förmåga att självständigt kunna se och identifiera områden som behöver hanteras. Det kan exempelvis handla om verksamheter som är i behov av att förbättra sitt arbetsmiljöarbete som har höga sjuktal eller långa sjukskrivningar eller sämre resultat på medarbetarenkäten med mera.

Att arbeta proaktivt ställer krav på att HR-partner förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen, gör korrekta avvägningar och prioriteringar. HR-partner strukturerar själv sitt arbete och driver sina frågor i samråd med sin chef och aktuell verksamhet, alltid med ett kund- och utvecklingsorienterat fokus. HR-partner arbetar konsultativt utifrån aktuell verksamhetsplan och stödjer sina chefer i att nå uppställda mål utifrån den arbetsgivarpolitiskastrategin.

Vem är du?

  • Akademisk examen inom personalområdet eller annan relevant utbildning i kombination med erfarenhet inom HR som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

  • Ett par års erfarenhet av att självständigt hantera HR- och arbetsgivarfrågor

  • Grundläggande kunskaper och erfarenheter av arbetsmiljöarbete och rehabiliteringsprocess, arbetsrätt, lagar och avtal

Du erbjuds

Tjänsten är på heltid, 100%. Planerad start omgående eller så snart som möjligt och löper tom. 2022-12-31. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management

Dela detta jobb

Logo
HR-partner sökes till uppdrag hos kund

Jurek