netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

HR-konsult på deltid till Södermalm Stadsdelsförvaltning

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

HR-konsult på deltid till Södermalm Stadsdelsförvaltning

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Som HR-konsult arbetar du brett inom HR-området. Du är ett nära stöd till kontorets chefer och medarbetare i bland annat arbetsrätt, rehabilitering, lönesättning samt medarbetar- och ledarskap. Utöver det verksamhetsnära chefsstödet kommer du tillsammans med kollegor att delta i och driva strategiskt utvecklingsarbete. I denna roll kommer det också att vara ett stort fokus på arbetsmiljöarbete.

Personprofil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom personal/HR eller motsvarande. Vidare har du arbetat brett med HR-frågor i några år samt har god kunskap inom arbetsrättslagstiftningen. Vi ser även att du har goda kunskaper inom MS Office och har en systemvana av personalsystem för större organisationer. 

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och är trygg i att ge råd och stöd till chefer i diverse HR-frågor. Du är också utåtriktad, proaktiv och med en öppenhet för nya idéer och arbetssätt. 

Har du tidigare arbetat med ett arbetsmiljöfokus eller inom Stockholm Stad är det starkt meriterande.

Övrigt
Omfattning: Deltid 50-60%
Start: 15 oktober
Plats: Södermalm

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
HR-konsult på deltid till Södermalm Stadsdelsförvaltning

PerformIQ