netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR- generalist sökes till Lund!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

HR- generalist sökes till Lund!

Nu söker vi efter en HR  - generalist till offentlig sektor. Har du minst 3 års arbetslivserfarenhet inom HR och tillgänglig omgående? 

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår allmänt löpande HR arbete med fokus på rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling, målprocesser och interna karriärvägar.

Vem är du?

Uppdraget förutsätter att du som person är ansvarstagande och har förmåga att se arbetet utifrån ett helhetsperspektiv. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt att samarbeta och skapa goda relationer med andra människor. Du kan prioritera ditt arbete, är noggrann och visar på viss flexibilitet.  

  • Relevant högskoleutbildning  exempelvis inom personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och minst (3) års arbetslivserfarenhet från likande arbete. 

  • Erfarenhet av personaladministration, gärna inom högskola eller universitet

  • God administrativ skicklighet

  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska

  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

  • Kunskaper om HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.)

  • God kännedom om lagar och förordningar på området

  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift 

Vidare ska du även ha kompetens och erfarenhet inom något eller flera av områdena -rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling, målprocesser och interna karriärvägar.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag på heltid 100% start 1/9 - 22 och löper 6 månader framöver, kan finnas möjlighet till förlängning för rätt person. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor om tjänsten kontakta Elvira Björebäck kandidatansvarig, elvira.bjoreback@jurek.se. Urval och första kontakt kommer främste ske i början av augusti.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
HR- generalist sökes till Lund!

Jurek