netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR BP/Rekryteringsspecialist sökes till fastighetsbolag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

HR BP/Rekryteringsspecialist sökes till fastighetsbolag

Vill du vara en del av en förändringsresa, bidra med affärsnära HR och ansvara för vår interna rekryteringsprocess? Brinner du för rekrytering och mötet med andra människor såväl som brett HR-arbete? Då kan vi erbjuda dig en utvecklande HR BP-roll med fokus på rekrytering i ett bolag där din insats kommer att göra skillnad! Du kommer att få vara med och bidra till att utveckla HR-organisationen hos ett privat fastighetsbolag med välkommande kultur där vi når resultat tillsammans. Och du, vi har vårt kontor i nyrenoverade fantastiska lokaler mitt i kärnan av Stockholm.

I rollen kommer du att arbeta synligt och aktivt i hela organisationen och bygga relationer med chefer, medarbetare, fackliga representanter och potentiella medarbetare. Du kommer att vara vår specialist inom rekrytering och ha det övergripande ansvaret för att utveckla och förbättra den interna rekryteringsprocessen, stötta chefer i uppstart och i pågående processer samt vara vår kontaktperson för externa leverantörer. Du kommer att ingå i ett härligt HR-team där du får möjlighet att använda din kreativitet och framåtanda för att driva och förbättra processer samt jobba i spännande projekt. I rollen rapporterar du till vår HR-chef och kommer även sitta i ledningsgrupper.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

· Tillsammans med våra ledare arbeta med rekrytering från ax till limpa, såväl egna rekryteringar som via partners

· Annonsering, search och urval för att hitta rätt kandidater till tjänsten

· Intervjuer, referenstagning samt bakgrundskontroller

· Coacha chefer inom andra HR-relaterade frågor

· Bidra till och driva strategiska utvecklingsprojekt

Vem är du?

Vi söker dig som har cirka 2-3 års erfarenhet av en liknande roll med fokus på rekrytering, samt har en relevant akademisk utbildning i grunden. Vi kommer värdesätta ditt intresse för vår affär och din förmåga att sätta dig in i chefer och medarbetares vardag. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du behöver vara självständig och se till att båda initiera och slutföra uppgifter. Vi är en växande organisation under utveckling vilket ställer krav på ett strukturerat arbetsrätt och att vara flexibel.

Vidare ser vi att:

· Du har goda kunskaper i grundläggande arbetsrätt

· Viss kunskap och inblick i generella HR processer

· Goda kunskaper i Officepaketet

Din personlighet

Du har god kommunikationsförmåga vilket inbegriper både aktivt lyssnade och en förmåga att pedagogiskt informera och övertyga chefer/medarbetare och fackliga parter om vad vi vill göra och varför. För att lyckas i rollen ser vi att du är en relationsbyggande person som kan stå rak och vågar utmana och ställa krav såväl som att möta andra på ett pragmatiskt sätt.

Bli en del av oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos vår kund med start enligt överenskommelse. Vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker fortlöpande fram till mitten av augusti. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Ylva Ottosson på Jurek HR, ylva.ottosson@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
HR BP/Rekryteringsspecialist sökes till fastighetsbolag

Jurek