netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Golfintresserad receptionist över sommaren i Västerås

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-19

Ansök nu

Golfintresserad receptionist över sommaren i Västerås

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en självgående, proaktiv och serviceinriktad person? Är du flexibel, administrativ och initiativtagande, på jakt efter en spännande utmaning över sommaren? Då kan tjänsten som receptionist vara tjänsten för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Som receptionist hos vår kund kommer du jobba på deras anläggning strax utanför Västerås. Du kommer sitta i receptionen främst för hotellverksamheten men även för deras golf och spa. Detta innebär bland annat att du är ansiktet utåt för anläggningens gäster och att du ansvarar för incheckning och utcheckning i hotellet samt bokning av golfbanan.

Dina arbetsuppgifter innebär exempelvis:
- Välkomnande av besökare och att ta emot telefonsamtal
- Diverse konstoradministration
- Bokning av golfbana, spa och padel

Personprofil
Vi söker dig som är organiserad, ansvarskännande och initiativtagande. Du har en känsla för service och är inte rädd att rycka in där det behövs.

Vidare söker vi dig som:
- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
- Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Har B-körkort och tillgång till bil då arbetsplatsen ligger en bit utanför stan
- Har ett intresse för golf

Du har daglig kontakt både med företagets medarbetare och besökare. Det är av stor betydelse att du är organiserad, proaktiv och utåtriktad med en god social förmåga. Arbetet ställer också höga krav på att du är självgående och har en förmåga att se vad som behöver göras. Du är stresstålig då arbetet stundtals sker i ett högt tempo där flera uppgifter bör hållas reda på parallellt. Vidare ser vi att du har ett intresse för golf då detta kan underlätta för ditt arbete.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid
Arbetstid: 08:00-14:00, varierande dagar under veckan. Helgjobb förekommer
Plats: Strax utanför Västerås

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som receptionist. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Golfintresserad receptionist över sommaren i Västerås

PerformIQ