netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Art Director

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Art Director

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2021 var 9,3 miljarder SEK.

 

Art Director 

Är du en Art Director med flera års erfarenhet av att arbeta gentemot konsumentmarknaden och drivs av lusten att hitta nya kreativa vinklar och idéer? Då har vi ett roligt jobb att erbjuda på Julas inhouseavdelning.

Arbetsbeskrivning

Som Art Director blir du en viktig del av Julas Inhouseavdelning, som består av Copywriter, grafiska producenter, produktionsledare och fotografer. I rollen säkerställer du det visuella uttrycket och tillsammans med dina kollegor skapar ni kanaloberoende kampanjidéer utifrån satt koncept. Som Art Director ansvarar du också för bildbriefen - att den möjliggör utformningen av kampanjerna utifrån Julas kommunikationskoncept och att det tas ut till konsument på ett sammanhållet sätt.

Dina ansvarsområden kan bland annat bestå av att:

  • Framtagning av kampanjidéer och bildbrief
  • Samarbete med extern byrå 
  • Säkerställa det visuella uttrycket i foto och material och att det följer kommunikationskonceptet
  • Presentera kampanjidéer för interna uppdragsgivare
  • Om behov uppstår, även ta ut kampanjerna i olika kanaler

Din profil

Förutom relevant utbildning, har du minst 3-5 års arbetslivserfarenhet som AD på en marknadsavdelning eller byrå.  Du har erfarenhet av att ha arbetat med kommunikation riktad mot konsumentmarknaden. Meriterande är erfarenhet från detaljhandeln. Du är van att jobba med material till samtliga relevanta kanaler och har erfarenhet av fotograferingar. För tjänsten krävs mycket goda kunskaper i Indesign, Photoshop och Illustrator.

Du är en kommersiell, kreativ, lösningsorienterad och visuellt stark. Du har en flexibel och prestigelös inställning. Du är självgående men trivs i att arbeta som en del av ett team och med att vara involverad i många aktiviteter samtidigt.

Om företaget

Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Start så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan inklusive portfolio. Har du frågor kring rollen eller processen är du välkommen att kontakta Nadja Frisk på nadja.frisk@inhouse.se

Du är placerad på kontoret i Skara men du kommer att ha möjlighet att arbeta hemifrån en till två dagar i veckan när arbetet tillåter.

Dela detta jobb

Art Director

Jula AB