netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Affärsdriven rekryterare till Gigstep

Företag Gigstep
Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Affärsdriven rekryterare till Gigstep

Är du redo att joina Malmös - coolaste, trevligaste, roligaste, framgångsrikaste, snyggaste(?), ballaste, ödmjukaste konsultbolag…

Vi på Gigstep vill nu arbeta med just dig som vill jobba med rekrytering, affärer & personalansvar i rollen som Gig Manager!

Du kommer arbeta med fokus på kandidaterna, eller giggare som vi kallar det. Detta innebär att du är ansvarig för hela rekryteringsprocessen; telefonavstämningar, intervjuer, kandidatpresentationer, referenstagning mm. Det är inte alltid lätt att hitta rätt kandidat, vi får då använda vår kreativa sida för att searcha upp rätt kandidat med den rätta kompetensen. Här är det av stor vikt att vara tävlingsinriktad och envis - någonstans därute finns den rätta kandidaten!

Efter en snabb och väl utförd rekryteringsprocess är det du som agerar chef till giggaren. Den dagliga arbetsledningen sker av uppdragsföretaget, men du stöttar giggaren och agerar bollplank.

I denna rollen får du även utmana dina säljkunskaper. Redan under intervjun är det du som presenterar gigget som världens chans till kandidaten och sedan är det upp till dig att sälja in kandidatens kompetens till kontaktpersonen på uppdragsföretaget. Matchningen behöver bli rätt och här är du knivskarp. 

Som person gillar du att träffa människor och skapa kontakt. Du är en person med koll på läget och som skapar struktur i en kombo av en härlig energi. Vi tror nämligen att det är en framgångsfaktor för bästa möjliga bemötande av kandidater och kunder. Flexibilitet och affärsfokus är ett vinnande koncept i branschen. Likväl som att vara målfokuserad och tävlingsinriktad.

Vi har inget specifikt krav på din bakgrund, men vi tror att du har studerat någon utbildning eller skaffat erfarenhet på annat sätt som har bidragit att du fått kunskap som gör att du passar finfint i rollen som Gig Manager.

Välkommen in i gänget. Vi lovar att det kommer bli kul (och utmanade)!

 

Dela detta jobb

logo
Affärsdriven rekryterare till Gigstep

Gigstep