netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Administratör på deltid inom kommunikation & programverksamhet

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Administratör på deltid inom kommunikation & programverksamhet

Söker du ett meriterande deltidsarbete vid sidan av dina studier? Vår kund är en ideell organisation inom hälso- och sjukvården och söker nu en administratör!

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du att arbeta brett med administration och support, och ha många kontaktytor både internt och externt.

Du kommer arbeta i en bred roll och att hantera administration kring bland annat mötes- och programverksamhet samt vara behjälplig med övrig kontorsadministration. I rollen ansvarar du bland annat för genomförande av event och programverksamhet tillsammans med organisationskommitté samt kommunikation kring aktiviteterna.


Din profil

Vi söker dig som har en god administrativ förmåga och som är van att arbeta självständigt. Rollen innebär en kombination av omväxlande och rutinmässiga uppgifter – och kräver en god förmåga att strukturera och samarbeta.

Vi söker en administratör med digital kompetens, du har sedan tidigare arbetat i Zoom. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med hemsidor, digitala eventverktyg, sociala medier och att bearbeta samt skriva texter. Du bör vara självgående, orädd, van att ta initiativ, serviceinriktad och kunna hålla många bollar i luften.

Vi tror att du studerar en akademisk utbildning och har minst ett år kvar av dina studier. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska såväl som i Office-paketet.


Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett flexibelt deltidsuppdrag på ca 50 % som med fördel går att kombinera med studier. Vi söker dig som har möjlighet att starta i slutet av augusti. Du kommer att vara placerad hos vår kunds kontor som är beläget i en vacker K-märkt byggnad på i Stockholm city.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek, till och med december med goda chanser till förlängning. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Sökord: Administratör, Handläggare, Service, Sekreterare, Back Office, Support, Serviceminded, Administrativ Support, Databasadministratör, student, studera, Assistent, Utbildning.

Dela detta jobb

Logo
Administratör på deltid inom kommunikation & programverksamhet

Jurek