netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Administratör inom internservice och Fleet management

Ort
Utgår

2022-08-20

Ansök nu

Administratör inom internservice och Fleet management

Om tjänsten

Du kommer vara administratör för två verksamheter inom Facility Management, internservice respektive Fleet management. I rollen som administratör kommer du få hantera fakturor, registreringar, debiteringsunderlag och andra administrativa göromål. Processarbete-rutinbeskrivningar är ett löpande arbete för verksamheterna. Vid behov behöver du även kunna rycka in och köra postturen som sträcker sig över hela Roslagen.

Arbetsbeskrivning

Rollen innefattar bland annat att:

  • Fakturahantering

  • Administrativa uppgifter

  • Utvecklingsarbete 

  • Processarbete-rutinbeskrivningar

  • Vid behov chaufförsuppdrag

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial examen samt arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter. Du har god datavana och behärskar officepaketet fullt ut, främst Excel. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har även ett intresse för fordonsmarknaden då omvärldsbevakning är en stor del i utvecklinsarbetet. B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du tidigare arbetat med fordonsadministration ser vi det som meriterande.

Vi ser att du har en hög servicenivå och eget driv att både åtgärda, utveckla och förändra inom ditt ansvarsområde. Som person är du strukturerad, ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du är van att arbeta självständigt men även i grupp. 

Vi söker dig som kan bidra i vårt utvecklingsarbete med digitalisering, processer och struktur. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Om arbetsplatsen

Vår avdelning Facility Management består av tre verksamheter; Lokalvård, Fleet management (fordon) samt internservice (vaktmästeritjänster). Organisatoriskt tillhör vi Tekniska kontoret. Vi servar kommunala verksamheter med lokalvård, posthantering och tjänstefordon. Fordonsenheten ansvarar för kommunens fordonsflotta ca 220 objekt allt från vanliga personbilar, släpkärror, transportbilar och lastbilar. I vårt arbete med fordonen har vi digitalt stödsystem-KomMa. Internservice ansvarar för kommunens posthantering, vaktmästeritjänster främst i kommunhuset, möbleringar, fikarummen mm. På Facility Management finns en avdelningschef, samordnare/gruppledare och tre arbetsledare. Arbetsledare är kopplade till lokalvården. 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillträde enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Dela detta jobb

logga
Administratör inom internservice och Fleet management

Norrtälje kommun